Week 9: 25-26-27 oktober 2018

4 november 2018 No Comments

Week 9: 25-26-27 oktober 2018

4 november 2018 No Comments

Een korte en tegelijk ook lange week.

Donderdag kon ik niet komen wegens persoonlijke redenen.
Op vrijdag ben ik maar eventjes geweest omdat ik graag op tijd wou vertrekken naar Eindhoven voor de DDW.

Ik heb vrijdag vooral alles gecontroleerd voor het droogproces, eventueel dingen extra nat gesproeid, ingepakt,… aan de ovens gezet, uit de ovens gehaald.

 

Ook heb ik de papierklei goed doorkneed en dan ingepakt in plastic zakken tot na de vakantie. Hopelijk is hij dan nog goed en niet te fel aan het rotten/stinken.

En dan op weg voor de DDW. Ik ben dit keer tot maandag ochtend gebleven. Zo had ik echt 2 volledige dagen om Eindhoven binnenste buiten te keren. En ik moet zeggen dat ik heel veel gezien heb en heel veel ideetjes heb opgedaan. Ook heel leuk om via het Whatsapp groepje te kijken wat de anderen ondertussen aan het bekijken waren en zo hebben we samen echt superveel gezien!

Een kleine selectie:

No Comments

Leave a Reply

×