Week 29: paasvakantie + 25-26-27 april 2019

6 mei 2019 No Comments

Week 29: paasvakantie + 25-26-27 april 2019

6 mei 2019 No Comments

In de vakantie heb ik deze keer niet stilgezeten. Ik heb mijn keramieken nestjes namelijk gecombineerd met een andere hobby van mij: haken. Er ging heel wat proberen, testen, uithalen en opnieuw proberen aan vooraf maar uiteindelijk ben ik superblij met wat het geworden is. Het was niet eenvoudig en ik moest erg voorzichtig te werk gaan (breekbaar hé) maar ‘t is me gelukt!!

Na de vakantie kwamen deze schatjes uit de oven. Wat een fijn glazuur. Ik hou van het leven dat er inzit en van de kleuren. De volgende lading doosjes werd dan ook meteen geglazuurd en ik heb ook al een beetje opgerommeld in mijn kast en rek. Wat niet meer nodig is, is mee naar huis.

Deze ging ook even mee naar huis, want hij kleefde vast aan de onderschaal. Het heeft me wat werk gekost, maar met de dremel van papa is het dan toch gelukt om mijn dekseltje quasi heel eraf te krijgen. Ook de onderschaal is nog heel gebleven.

No Comments

Leave a Reply

×