Week 28: 5-6 april 2019

5 mei 2019 No Comments

Week 28: 5-6 april 2019

5 mei 2019 No Comments

Wat een leuke verrassing kwam er uit de oven: De Breughelkom!

De ingewikkelde duimpotjes zijn ondertussen droog genoeg om te verhuizen richting de ovens.

En dan hebben we nog een projectje om te spuiten in de spuitcabine. Eerst een compositie maken met de 3 stukken van het doolhof. Er bleef altijd iets wringen, dus hebben we het lot een handje geholpen en hebben we er 4 stukken van gemaakt. Zo kon er een veel leukere compositie gemaakt worden. Dan alle stukken afzonderlijk een 3 keer spuiten. Dit vind ik heel moeilijk omdat ik dat echt niet goed kan zien (licht/bril?) waar ik al geweest ben en waar niet, en of het al nat terugkeert. Nu ja, we zien wel wat het geeft. Na het spuiten de compositie af maken en op elkaar leggen (beetje extra glazuur daar waar de delen elkaar raken) en met de losse stukken verbindingen maken. Hopelijk smelt in de oven dan alles tot een mooi geheel.

Deze week nog wat glazuurtjes gemaakt en die moeten natuurlijk getest worden, dus proefplaatjes leggen….

No Comments

Leave a Reply

×