Haakbeestje

19 augustus 2018 No Comments

Haakbeestje

19 augustus 2018 No Comments

Ik had al langer nood aan een nieuwe sleutelhanger. Want ja,  mijn sleutels durven nogal eens te verdwijnen ergens onderaan in mijn handtas, of ze zwerven ergens door het huis. En met een leuke sleutelhanger eraan, zijn ze toch net dat ietsjes sneller weer gevonden.

Toen ik het patroontje van het haakbeestje kon kopen (je kan het enkel verkrijgen op een beurs of bij speciale gelegenheden in de winkel) wist ik meteen wat me te doen stond.

Een leuk fris blauw kleurtje katoen uitzoeken van Catania, haaknaald 2.5 erbij nemen en aan de haak.

Het is even wat gepriegel (vooral het aan elkaar naaien en het haken van de armpjes en de pootjes) maar op een avondje of 2 was mijn sleutelhangertje geboren. Nog een sleutelring eraan en een hartjes-bedeltje rond zijn hals en klaar was hij.

Ondertussen ziet mijn beestje er al iets minder fris-blauw uit maar dankzij de Catania en de Panda-vulling is mijn beestje perfect wasbaar. Binnenkort mag hij dus een keertje mee de wasmachine in.

 

No Comments

Leave a Reply

×