Week 14: 7 december 2017: experimentjes opruimen

10 december 2017 No Comments

Week 14: 7 december 2017: experimentjes opruimen

10 december 2017 No Comments

Wegens ziekte van onze leerkracht maar een korte week.

Eerste werk is natuurlijk de ovens leegmaken. Er kwamen weer heel wat experimentjes uit. Het ene al wat beter gelukt dan het andere.
Er zijn wel enkele leuke dingen bij. De afdrukjes van plantenmateriaal blijven een favorietje maar ook de afdruk van de sok en de stoffen vind ik heel mooi! Net als de afdruk van de plastic folie , het knuffeltje, de origami en het zand. Een zandmal wil ik ook nog een keertje maken.
Veel ideetjes

De laatste experimentjes heb ik dan ook klaargezet voor in de oven.

Verder kwamen mijn eerste 2 proefplaatjes uit de oven. De eerste kleur is supermooi. Alleen jammer dat de basisglazuur craqueleert.

Ook heb ik eens mijn rek en kastje opgeruimd.
De andere dagen was er dan geen les, op bepaalde momenten konden we wel in het atelier als er een andere leerkracht aanwezig was maar ik heb vooral thuis gewerkt aan enkele ideetjes en ontwerpen. Ook heb ik mijn map weer eens aangevuld.

No Comments

Leave a Reply

×