Week 9: 26-27-28 oktober 2017: experimenten met gietklei, proefplaatjes, DDW

4 november 2017 No Comments

Week 9: 26-27-28 oktober 2017: experimenten met gietklei, proefplaatjes, DDW

4 november 2017 No Comments

Een korte week op het atelier maar wel met een superleuke uitstap.

Donderdag en vrijdag heb ik vooral alles nog eens gecontroleerd ivm het droogproces. Ik heb een heleboel proefplaten aan de oven gezet en de andere heb ik nieuw krantenpapier gegeven zodat ze verder kunnen drogen.

Bij de glazuurtheorie hebben we de driehoeken overlopen om te kijken of alle recepten juist waren.

Ik heb ook nog een aantal nieuwe kartonnen malletjes gemaakt.

En dan ben ik vrijdagavond vertrokken naar Eindhoven voor de Dutch Design Week. Dat was vorig jaar zo een fijne uitstap boordevol inspiratie maar met veel te weinig tijd om veel te veel te zien dat ik dit jaar besloten heb om er iets langer mijn tijd voor te nemen. ik heb er dan meteen een weekendje van gemaakt ( de eerste keer op reis sinds 8 jaar) en wat heeft het deugd gedaan. Ik heb heel veel mooie, leuke, gekke, creatieve, verbazende, crazy dingen gezien. Inspiratie te over. Ik heb heel veel foto’s genomen (zo meteen krijgen jullie een beperkte selectie te zien) en van alle interessante dingen nam ik een kaartje mee zodat ik deze kan opzoeken op google, pinterest of facebook. Ik nam ook mijn fiets mee om van en naar de b&b te rijden wat overigens ook een topadresje was. Op een kwartiertje fietsen stond ik in het centrum en met de fiets kon ik sneller van de ene locatie naar de andere. Hierdoor heb ik echt veel meer gezien dan vorig jaar al heb ik nog lang niet alles gezien. Tja het evenement duurt met reden een week.

No Comments

Leave a Reply

×