Homemade granola

7 september 2016 No Comments

Homemade granola

7 september 2016 No Comments

Dit stond al lang op mijn lijstje om eens zelf te maken.

Deze week ben ik dan maar eens in mijn kasten gedoken. Ik had nog speltvlokken liggen. Die mengde ik met een restje havermout. Ik hakte een handje noten en deed alles in een grote kom samen met een 3tal eetlepels kokosolie, een eetlepel kaneel, een eetlepel raw cacaopoeder, een eetlepel honing, 3 eetlepels chiazaad en 3 eetlepels pitten ( zonnebloempitten en pompoenpitten)

Dit mengsel ging op de bakplaat in de oven voor een 20 tal minuutjes op 180°.

Wat een heerlijke geur in huis! Alleen daarom al de moeite om het zelf eens te maken.

Toen alles afgekoeld was, deed ik er nog wat rozijntjes en gedroogde appeltjes onder. 

Goedgekeurd door mezelf en creamini. De pot is ondertussen alweer bijna leeg. Heerlijk als luxe-ontbijt, in een potje yoghurt, met stukjes vers fruit,…

No Comments

Leave a Reply

×