Week 22 / 23: 21-22-23 februari 2019

14 maart 2019 No Comments

Week 22 / 23: 21-22-23 februari 2019

14 maart 2019 No Comments

Week 22 hadden we geen les, onze leerkracht was ziek. Dus ook geen blogpost.
Week 23 was de evaluatie-week. Hier hebben we dan ook veel tijd aan besteed.
Iedereen moest al zijn werk / werk in progress op zijn tafel zetten. Dan kreeg iedereen om de beurt een 10 tal minuutjes om te vertellen over zijn werk en zijn proces. De medestudenten luisterden mee en mochten daarna dan ook vragen stellen, bedenkingen formuleren,… Heel interessant en boeiend. Zeker ook om eens de werken van de anderen te zien, want vaak loop je er wel eens voorbij maar ken je het ‘verhaal’ erachter niet. Heel veel boeiende dingen gezien en gehoord en ook wel wat inspiratie opgedaan. Ik ben zowel bij de avond als de daggroep gaan meevolgen omdat het zo interessant was.

Nadien toch ook nog een beetje gewerkt: een aantal zaken geglazuurd, uitleg en een demo gekregen van onze leerkracht over een oxide-wash (in plaats van inwrijven). Heel interessant voor mijn vormen en super dat onze leerkracht zo meedenkt en oplossingen zoekt. Verder nog doorgewerkt aan de doosjes.


Na die 2 dagen dubbel gaan, ben ik zaterdag thuis nog een beetje aan de slag gegaan op zaterdag met het ‘herstellen’ van mijn nest.

No Comments

Leave a Reply

×